ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

کاستاریکا؛ مقصد مهاجران ایرانی اخراجی از آمریکا

گروهی از مهاجران عمدتا آسیایی از جمله مهاجران ایرانی که از آمریکا اخراج شده‌اند، به کاستاریکا رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر،  دولت کاستاریکا اولین گروه از مهاجران عمدتا آسیایی را که از ایالات متحده اخراج شده بودند، دریافت کرد. این اقدام بخشی از توافق با واشنگتن برای اسکان موقت حداکثر ۲۰۰ مهاجر اخراجی از کشورهای دیگر است.

 

این اخراج‌ها بخشی از اقدامات برای مقابله با «مهاجرت غیرقانونی» از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نامیده می‌شود که شامل افزایش تعداد پروازها به کشورهایی می‌شود که در بازگرداندن مهاجران با او همکاری می‌کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه رفتار نامناسب و تحقیرآمیز دولت آمریکا با مهاجران از جمله برخی اتباع ایرانی را ناموجه و خلاف موازین حقوق بشر دانست و آن را تقبیح کرد.

 

تازه‌ترین گروه از مهاجران اخراجی روز پنج‌شنبه از شهر سن‌دیگو به پایتخت کاستاریکا، سن‌خوزه، منتقل شدند و از آنجا با اتوبوس به یک پناهگاه مهاجران در نزدیکی مرز پاناما فرستاده شدند.

 

عمر بادیلا، معاون وزیر امنیت کاستاریکا، در فرودگاه سن‌خوزه به خبرنگاران گفت که مهاجران مجاز خواهند بود به مدت یک ماه در کاستاریکا بمانند و در این مدت، مقامات روند بازگشت داوطلبانه آن‌ها به کشورهایشان را هماهنگ خواهند کرد.

 

بادیلا گفت: «بیشتر آن‌ها می‌خواهند به کشورهایشان بازگردند.»

 

او افزود که درخواست کسانی که این پیشنهاد را نپذیرند، به‌صورت فردی بررسی خواهد شد.

 

این گروه که همگی شامل اعضای خانواده بودند، از کشورهای ازبکستان، چین، ارمنستان، ترکیه، افغانستان، روسیه، گرجستان، ویتنام، جمهوری آذربایجان، ایران، اردن، قزاقستان و غنا بودند.

 

رودریگو چاوز، رئیس‌جمهور کاستاریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که انتظار می‌رود تا ۲۰۰ مهاجر دیگر که از سوی ایالات متحده اخراج شده‌اند، به کاستاریکا فرستاده شوند. او اشاره کرد که این توافق تحت تأثیر تهدید آمریکا به اعمال تعرفه بر کالاهای کاستاریکایی انجام شده است.

 

همچنین، مقامات آمریکایی روز پنجشنبه دستور دادند که ۱۷۷ مهاجر ونزوئلایی از خلیج گوانتانامو به هندوراس منتقل شوند. آن‌ها در مرحله بعد به ونزوئلا فرستاده خواهند شد.

 

در همین حال، دولت پاناما اعلام کرد که سه نفر از مهاجرانی که از آمریکا دریافت کرده، درخواست پناهندگی داده‌اند و ممکن است در نهایت توسط کشورهایی مانند کانادا پذیرفته شوند. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار